onsdag 23 december 2009

JULKÄNSLA!

Julmys på hög nivå. Jag sitter här i glasrummet och Sonja sitter brevid mig med bollen i munnen, fan grishunden är stark alltså. Hon bet mig innan den lilla odågan.

Imorgon är det i alla fall julafton och jag längtar som fan. Mest efter julklapparna om jag ska vara ärlig, fast allt runtomkring är också ganska mysigt tycker jag. Sen blir det juldagen och därmed utgång, efter det så går det fort tills nyårsafton vilket är årets höjdpunkt enligt mig, sen kan det gott bli sommar igen tycker jag. För visst är det mysigt med en vit jul men man fryser ju så fan kan gråta när man går utanför dörren. Men sålänge man får sitta inne och kolla på det vita snötäcket så är det inte mig emot.
VET NI VAD?! Om exakt en månad är jag 18, inte så dumt, inte dumt alls faktiskt..

torsdag 3 december 2009

KÖRKORT?

Idag när jag gick gröna milen hem från bussen tänkte jag tanken att om 1 månad och 20 dagar är jag 18 år gammal och allt vad det innebär. Och jag som inte ens har öppnat teoriböckerna till körkortet. Jag måste ta tag i det nu. Vill ju ha körkort måndagen den 25:e. Vi får väl se hur det går med den saken. Ska iaf börja köra ordentligt på körskola nu. Det känns ju hyfsat nervöst. Jag plus bil som går fort i stan.. shit vill inte ens tänka på följderna av det. Hjälp. Nej det ska nog gå bra, jag kan ju starta/stanna, backa och växla. Hur svårt kan det vara? ;)
Ungefär såhär hala är mina nya skor, känner på mig att det kommer att komma en ny halkning i bussen inom snarast. Känns stabilt.