lördag 31 oktober 2009

Vatten är fett underskattat, punkt slut.

Igår var det vä som gällde för min del. Det var faktiskt riktigt trevligt, kul att träffa framförallt Sofie igen. Och resten såklart. Det var ju ett tag sedan man var där hemma men jag skulle fan hitta varsomhelst i det huset om jag så gick baklänges med förbundna ögon typ. Jag praktiskt taget bodde ju där i sjuan/åttan och jag märkte hur mycket jag har saknat det så vem vet, vi kanske blir dom forna odågor vi en gång var. Haha ingenting är omöjligt. Det var i vilket fall som helst en bra kväll.

Idag vaknade man och kände sig sådär härligt äckligt torr i munnen så det var bara till att gå gröna milen ut i köket och hämta ett glas vatten. Sen somnar man om och klockan nio väcks man utav daddy cool och mamsen som säger att vi ska shoppa och lockar mig med en klänning. Det tackar man ju inte nej till. Pappas kommentar var klockren.
"Patricia, igår sa jag till dig att jag inte visste hur Bacardi razz smakade men nu vet jag iaf hur det luktar dagen efter."
Trots att huvudet dunkade och det kändes som att jag vandrat i öknen och inte fått vatten på femtioelva dagar så skrattade jag. För det var faktiskt riktigt roligt. Så där satt mamma och pappa på min säng och jag låg där halvdöd och alla asgarvade. Jag älskar min familj helt klart.

torsdag 29 oktober 2009

Imagination

Use your imagination not to scare yourself to death, but to inspire you to live.
Fan vad jag gillar den meningen. Så jävla sant. Haha nu känner jag mig djup.. men ja jag gillar det.

I tisdags satte jag mig på bussen, eller bussarna rättare sagt med Jessica och åkte till hlm. Hem till mormor och morfar och käka kinamat, mumsigt. Det är så himla mysigt hemma hos dem. Så jag blev bortskämd och spenderade natten där. Igår var jag först och köpte lite julklappar med min kära mormor, hon är stencool. Sen mötte jag upp Ida och Isabella och drog hem till mig. Skitkul, vi hade inte träffats på jättelänge så det var på tiden =)
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på Taken. Riktigt bra film måste jag säga. Nu spelas det extremt hög musik och jag är pepp. Fredag imorgon, det kommer att bli nice =)

måndag 26 oktober 2009

DON'T LET ANY FUCKER GET IN YOUR WAY!

TJA!
Jag vaknade runt fem i morse och kollade mobilen och såg att alarmet skulle börja tjuta 06,00. Suckar. Sen kommer jag på att det är lov så jag sänger av alla alarm för hela veckan, lägger huvudet på kudden och somnar. Den känslan var helt underbar en måndag morgon vill jag lova. Bättre start på dagen får man leta efter. Sen gick jag upp runt tolv och dejtade duschen. Just nu gör jag absolut ingenting, ska träna med Jessica idag klockan fyra sen drar vi hem till mig. Det var skitlängesedan vi sågs så det ska bli riktigt roligt att träffas idag. Jag undrar när mina pengar kommer in för jag är sugen på en tripp till Malmö och köpa lite nya festkläder.. känner att det behövs.

söndag 25 oktober 2009

SÖTA FÄRGGLADA DRINKAR


..skake med gumpen och det bästa folket!
Allt flyter på just nu. I fredags var det class som gällde, så vi hade en helkväll där. Riktigt nice, träffade skitmånga som jag inte träffat på jättelänge. Det var den bästa kvällen på länge. Hamnade i säng runt halv sex-sex på morgonen efter tusen asgarv med Johanna. Vi är galna. Igår vaknade vi upp halv tio och mådde askalas. Det blev chill, matlagning, packning och nya naglar. Idag åkte min babe till London, somliga har det bra ;)
Men jag har ju ett och annat att ta tag i här hemma. Känner på mig att detta kommer att bli ett riktigt bra lov och fredagen den 6:e blir inte helt fel den heller;)

Så här sitter jag och tittar på ett brunt läderarmband ganska brett med två spännen som Johanna gav till mig igår och sa till mig att leta upp ägaren (?) Jag frågar mig själv hur fan detta ska gå till hahaha. Men det löser sig hon får helt enkelt avslöja vems det är ikväll. Väntar med spänning eftersom att hon ville säga det igår. Det är iaf en killes för fan vad stort det är, damn. Fortsättning följer.
Ha det bra för det ska jag, bye!

tisdag 20 oktober 2009

here we go again

Helgen bara springer iväg och nu är det redan tisdag igen. Jag vet att jag är sämst på att uppdatera bloggen just nu men jag har haft sjukt mycket att göra så jag har helt enkelt inte tagit mig tid. En bra sak som har kommit ut ur detta är att jag har lagt av med mitt sjuka beteende. Jag följde ju sjukt många bloggar, har slutat helt med det nu ;) stolt som tuppen.

Tillbaka till helgen, den var riktigt nice. Johanna Fridh du är guldvärd. Fredagen var allmänt ja flummig, sjuk och obeskrivlig. Lördagen festade vi igen och sen hade jag ju en intressant promenad hem också. Söndagen firade vi mamma med kusinerna och släkten. Mådde sisådär men bet ihop och hör och häpna STÄDADE HELA HUSET i det tillståndet. Det kallar jag självdiciplin om något ;)

Imorogn är det geografiprov och det är mitt utan tvekan sämsta ämne om man inte räknar idrott dårå. Iaf jag har försökt plugga men det har gått mindre bra. Nu måste jag fortsätta, ha det gött vi hörs när vi hörs helt enkelt.

tisdag 13 oktober 2009

TISDAG!

Turen är fortfarande på min sida, undrar hur länge det kommer att hålla i sig? Jag trivs som fisken i vattnet just nu. Imorgon är det matte prov så jag måste verkligen plugga. Just nu ser det inte allt för ljust ut men som alla vet så svävar ju jag på små rosa moln för tillfället så inte ens Eva kan plocka ner mig på jorden nu ;) Men nu ska jag ta mig i hampan och sätta mig med matteboken och dvdn i min sköna säng.
Ha det gött!

söndag 11 oktober 2009

DRESSED FOR SUCCESS!

WOHO! Detta har varit en underbar helg!
I fredags så var jag, Jessica och Louise på bio, FAME blev det. Jag som är en sucker för dansfilmer älskade den såklart. Sen blev det varm choklad och lussekatter, mumsigt. Igår tog jag tåget tillbaka och kom in lite tidigt så jag fick sitta på rece med alkisar som luktade nerpissade och gammal öl. En dvärj i skinnkappa uppenbarade sig även han. Väl hemma dejtade jag duschen och gjorde vid mig sen mötte jag upp världens mest taggade Johanna. SJUK KVÄLL. Bokstavligt talat. Förfesten som alltid är bäst var helt underbar. Allt bara flöt på precis som det skulle och vi hade sånt jäkla flyt hela dagen/kvällen/natten! Runt fyra landade vi i sängarna glada i hågen, vaknade imorse och mådde helt okej trots allt. Detta görs om nästa helg och på onsdag blir det förmodligen filmchill med lite trevligt folk.
Just nu så går allt, verkligen allt på rätt håll, riktigt härligt! Det är inte helt fel att vara Patricia Persson just nu ;)

onsdag 7 oktober 2009

COME TO MAAAMAAA!

Shit vad jag längtar tills helgen! Den kommer att bli den bästa på länge :D
Imorgon ska jag träna med Jessica igen sen följer hon med mig hem och ska spana in huset, mysigt. På fredag blir det FAME! sen vidare och festa lite och sova hos J. Det är tur att vi träffas varje vecka laxen ;D
På lördag åker jag hem sen vidare till Johanna, det blir en kalasbra lördag med trevligt folk och smaskiga groggar. Jag vill ha helg NU!

TYPISKT mig.

Jag måste berätta om min fina morgon. Stressade iväg till bussen och där kommer 552an följd av 551an och ja lat som man är så går man på 552an som var halvfull. Busshelvetet var sen så chaffisen kör samtidigt som jag går. Och rätt som det är så halkar jag fram i en spagatliknande ställning (väldigt osmickrande) och känner smärta i innerlåren och rumpan (träningsvärk+klumpighet är inte bra) så där ligger/sitter jag på golvet och och undrar vad fan som hände. Dem runtomkring mig börjar bita sig i läpparna för att inte skratta. Men det lyckades dem mindre bra med, garvet bröt ut. Jag kände ingen och det var lite genant så jag stämde in så gott jag kunde. Sen när jag väl kommit upp och satt mig i sätet så säger chaffisen "SLOG DU DIG, FÖRLÅT!!!" Varpå jag svarade "Nejdå det gick....bra" Skämdes hela bussresan. En halvtimme. Sen la jag det bakom mig, man måste ju bjuda på sig själv ibland. Det var ju kul för dem andra iaf ;)

måndag 5 oktober 2009

HÖST.

En helt okej måndag ändå. Sitter i soffan med daddy cool, datorn i knät och en brasa i spisen, mysigt. Sen är det ju Svenska Hollywoodfruar ikväll, det är underhållning på hög nivå ta mig fanken! Ska snart göra rättskunskapen och skicka in psykologin, känner mig som en riktig nörd. Pluggar som en galning!
Imorgon ska jag till Dennis också och spänna skiten, 09,20 mmm vilken start på dagen! Men jag säger som Sara "det är för en god sak" för jag kommer ju att bli en riktig babe ;)

fredag 2 oktober 2009

These changes ain't changing me

Fan vad jag älskar fredagar, helt underbart.
Idag var det skola som vanligt, bussen hem. Det känns lite konstigt att säga hem till huset men jag vänjer mig nog snart. Hur som helst så trivs jag superbra. Skönt. Jag satte nyckeln i dörren, tog av mig dojjorna och började packa upp ur lådorna i rummet. Det tar verkligen aldrig slut!

Nu har jag kollat idol och så, helt okej faktiskt. Eftersom att vi packar upp och allt så stannade jag hemma ikväll. Pappas kommentar när han med brillorna sågade sönder Don't look back in anger "Han är som en bearnäsås hela han, med extra smör. Segt så in i helvete" Och jag kan inte annat än att hålla med ;)



torsdag 1 oktober 2009

LYCKA!

Ingen kan beskriva min lycka just nu. Jag hittade det mobila bredbandet, jag har haft internetabstinens nu alltså. Helt sjukt.

Igår flyttade vi helt och hållet så vi fick skrubba lägenheten igår, fy fanken! Hard work, work! Sen blev det in med det sista i bilen och tuta iväg mot åhus. Att sova i ett mörkt och tyst rum var underbart. Inga fyllekajjor som skulle hem efter en kväll på krogen, och inga gatlampor som lös in. Tjocka persienner är guldvärt.

Sen stannade jag hemma idag och tog tag i mina lådor och resväskor med kläder. Jag kan stolt säga att allt är inpackat i garderoben med struktur. Känns bra. Sen åkte jag in till stan och gymmade med J. Härligt, jag har förhoppningsvis en ordentlig träningsvärk imorgon ;)

Nu ska jag fixa med lite lådor, ha en trevlig kväll!