torsdag 30 april 2009

80%

Lalalalaaa jag är världens lyckligaste människa för tillfället, tyckte bara att ni borde veta det.
KÖPKÖPKÖPKÖPKÖPKÖPKÖP!!!

Idag är det valborg det är nice, sen blir det stugan imorn med ellen my dear, lovley :D:D

En sak är iaf säker, detta är en extremt bra dag. Nu ska jag fan i mig äta för jag är sjukt hungrig.
FOR SO LONG !

onsdag 29 april 2009

STEK!

TJA!
Idag var det väl ungefär 10 minuters lekiton, sen när jag kom kletade jag in mig i cocos olja så pass mycket att jag såg ut som en skinande barbiedocka. Sen la jag mig på ballkongen från 10,30-13,00. Det blev lite varmt efter ett tag så jag hämtade en sprutflaska med vatten och sprejade satan rent. Kallt men det gjorde susen. Jag älskar solen, så jävla härligt är det. Ikväll blir det ingen träning dock, ska till åhus ist nice.

Det dåliga är att jag har skoskav big time. Men va fan det finns ju plåster. Det är en bra dag idag tralalala!

Jag känner att jag vill färga håret igen, men har inte pengar att gå till frissan så jag söker frivillig arbetskraft, det enda kravet är att jag inte är försökskanin. Du måste alltså ha gjort det innan annars blir det ta mig fan ingenting med det ;D

SLABBESLABBEDASK!

tisdag 28 april 2009

HELLO HANDSOME...!

Jag kan inte med ord beskriva mitt hat för spinningcyklen. Vi är inte bästa vänner den och jag. Jag har sjukt ont i rumpan. Jag tänker ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer göra ett så jobbigt pass innan spinningen. Jag var svettig som en gris och halvdöd redan innan jag gick tortyren till mötes. Jag kan nämna att det var puddingar, svett och nästan till och med tårar inblandat. Sen så här i förbigående kan jag ju nämna att det var fett förnedrande att behöva GÅ UT från tortyr rummet.

Till råga på allt så känns det som att jag är med på robinson för jag svälter. Kan inte äta men inte fan får jag varken värme eller bränna på köpet. Då ställer jag mig frågan VARFÖR fick jag dessa helvetes huggtänder? Men sen om man vänder på det så kommer det ju faktiskt att bli ett strålande leende om lite mer än två år. Så jag borde kanske tacka gudarna för att jag iaf inte föddes med en gigantisk näsa, fete stor mun eller en saftig dubbelhaka?

Nu slutar jag vara negativ för jag är ju trots allt en positiv tänkare. Imorgon är det bara en lekion och jag slutar halv elva så det är helt perfekt för mig, jag hinner hem, tvätta av smiket på med cocos oljan och ut och steka från 11-13 vilket är helt underbart eftersom att det är då det tar som bäst. Sen det här med att jag inte kan äta kommer att föra med sig några bra saker också. Jag kommer bli smalare iaf alltid nåt. Sen på torsdag tutar jag och ellen upp till stugan. Det gillar fröken persson!

Jag är klen och har spagettiben.

måndag 27 april 2009

tungt , tungt , ....TUNGT!

Nu har jag dejtat duschen ett tag, du kan ge dig fan på att jag har tränat. Afro och pilates. Jag gillar inte pilates "spänn kisseblåsan" "SPÄNNNN POWERHOUSE!" "Vifta som en kollibri" HAHAHAH! Men afron var nice!

Idag har jag också varit hos min trogna vän tandläkaren, igen. Gummiband i käften och patricia persson, den ekvationen blir inget annat än ren och skär smärta. I början, den första tanden, kände jag ingenting alls så när han frågade om det gjorde ont så svarade jag ju ärligt Nej dum som man var. Sen bröt helvetet ut. En tand kvar och den jävlen hade ju inte lika stort mellanrum som den andra så han bara trycker så går det ändå inte sen rätt som det är när jag minst räknar med det köttar han upp den i tandköttet det kändes vill jag lova. Men efteråt kände jag mig bara som den kamelen som tuggar tuggummi i någon reklam. Det kliade typ så jag bet och bet och bet. NU biter jag inte ett dugg kan jag lova.

Imorgon är det nationella speaking för the fucking triopods del. Det kommer förhoppningsvis att gå bra. Sen blir det BOX och spinning för min och roxanas del. Vi ska fan bli smala tills sommaren.

söndag 26 april 2009

En helt okej söndag.

MEN TJA!
Det var nice igår. Idag vaknade jag sjukt tidigt, sen efter att Ida JJ och Sandra hade åkt hem så letade jag som en toka genom hela lägenheten efter cocos oljan och GUESS WHAT! Jag hittade den i mamsens sminkväska. (Hon erkänner dock inte att hon har användt den.. skärpning mamsen ;) Sen kan du ge dig fan på att jag smorde som satan rent. Efter det så la jag två täcken och en kudde på ballkongen, hämtade svenska böckerna, brillorna och en ner oljad mobil och stekte som aldrig förr. Jag gav dock upp pluggandet ganska snabbt och bytte ut böckerna mot musik ist.

När jag hade det som allra bäst ringer mamsen så fick jag ta på mig kläder och tuta iväg till mormor och morfar och grilla. Ärligt talat min morfar är fan sten cool. Homofob men fanken vad klockren den mannen är. Sen fick jag en solsäng, jag gillar min mormor och morfar :D sen tutade vi hem igen och jag gav mig på pluggandet (försökte iaf) men det slutade som alltid annars med att jag fastnade vid datorn. MEN nu ska jag bege mig ifrån helvetes maskinen och ge detta extremt ointressanta svenska provet en ärlig chans. Håll tummen .

fredag 24 april 2009

MAKKA MAKKA BOOM!

FREDAG idag och det gillar jag. Nationella i engelska imorse, kändes väl sisådär lite halvkasst ämne men jaja jag skrev och hoppas på att det gick bra. Sen knäppte vi dom sista bilderna till esteten också HÄRLIGT! Sen hem och dejta duschen finns bara ett ord och det är KÄRLEK!<3

Ikväll blir det förfest i vä sen utgång, maskerad med temat musik och jag ska vara Mel B i spice girls. Så dagens stora fråga är HUR fan man blir neger på några timmar? Krullhåret har jag lagt ner för längesedan, det blir lockligt men inte fingrarna-i-eluttaget-aktigt ;)

Nej detta duger inte nu ska jag kleta BUS for soooo long fuckers!

torsdag 23 april 2009

smile.

TORSDAG. Samhälle och tyska idag, tyskan var faktiskt ganska härlig, Sandra gick iaf på uppåtjack idag. "NÄÄÄ jag ska läsa" hahahha! Sen blev det nostalgia och efter det en sväng till stadium, raawwwr ^^ jag köpte träningsbrallor och linne. Inte illa, inte illa alls. COOPERS TEST på måndag och jag är döende. Det är fan elakt att ta det så tidigt HEJHEJ inget betyg i idrott. Jag har då lite smått panik så jag och roxana ska springa lite sen är det MRL.

Nationella i engelska imorn, fy fan. Bara till att hoppas på att man inte glömmer att skippa sovmorgonen och befinna sig i aulan 08,00 -.-

Nu ska jag digga satan till Marilyn Manson - The nobodies. Suck on that one! ;)

onsdag 22 april 2009

Fint som snus!

HELLO SVERIGE!
Idag var det samhälle sen estetarbetet. AS NICE! Vi fick granna bilder denna gången också bannemig! Jag gillar er allihopa. Nu ska jag snart bege mig till malmö stad. HATA HATA HATA malmöiter men älska shoppingen. Jag ska få fatt i en leopardklänning hade jag tänkt. MEL B och spice girls blir det på fredag. Lika bra att börja med brun utan sol redan ikväll om jag ska bli neger tills dess.


Emmmmelie, jag och mina jesus-sandaler (Y)

Jessie, Emelie, jag och JJ


Ja det är sant. Jessca vill gifta sig med mig.

JJ, Emelie, jag och Jessie. Bara sandra som fattas men det blir en uppdatering på fredag när dom sista bildena ska tas.


NU GOTT FOLK ska jag göra vid mig sen ska jag masa mig till tåget.
Haj o ivaj hallonpaj!

tisdag 21 april 2009

PANODIL ZAPP = KÄRLEK

Tjingchalla bajcon!
Idag var det Tyska nationella. Som alla redan vet så är det synd att kalla mig för språk kunnig. JAG HATAR DET. Arrgh jädra hitler språk. Det låter så FULT också. En sak var dock lite roligt "Lüderhause" ja jag tolkade det iaf som horhus, det var också det enda som fick mig at le på 2,5 timme. Annars var det bara drygt med läsförståelse, hörförståelse OCH skriva brev. Jag menar dude give me a break. Men nu är det iaf avklarat -skönt (Y)

Nu är jag iaf hemma och det är inte fy skamm. Är fortfarande helt slut i huvudet efter nationella. Sen imorse fick jag ju säga byebye mamsen också för hon pyser till Holland nu på någon utbildning eller vad det nu var, hon kommer iaf hem imorgon natt. Hon är min ängel idag, jag kom hem värsta feta ajaj i magen och huvudet så ligger det en sprillans ny förpackning panodil zapp och det lockopillret gjorde susen. Vi kör tydligen med telepati i vår familj och jag gillar det!
Jag älskar min mamma lite extra idag.

måndag 20 april 2009

OH HAPPY DAY!

Tjingeling !
Det är en bra dag idag också trots att det är måndag. HELT FOCKIN' UNBELEAVABLE ASSÅ! Jag gillar Robert Gustafsson.

Skolan var helt okej, 10 minuters svenska kändes ganska onödigt faktiskt. Sen blev det inte mycket med dom andra lektionerna heller. Matteprovet gick dock as bra jag hade MVG kvalitet mm m mmm I like it! Med tanke på att jag inte har ränkat ett endaste tal så börjar jag undra om jag inte har lite einsteins gener i mig trots allt!

Sen tränade vi också lite DET var bra :D det ser sämre ut för afron ikvl, tror jag skippar den och pluggar tyskan ist. Det är ju trots allt nationella imorn och jag kommer skita ner mig av nervositet.

Varken tyskaboken eller frånvarande romeo kan få mig på dåligt humör idag. Trots att jag hatar den förstnämnda och saknar den andra. Jag antar att man inte kan ha allt. Men nu ska vi inte bli sentimentala.

Dagens höjdpunkt var ju utan tvekan min loverboy, satan vad gott han luktar och ögonen och leendet ska vi bara inte tala om gaaash. Inte ens en decimeter mellan oss och jag fick använda all min självkontroll för att inte göra något förhastat, hahaha :D

söndag 19 april 2009

YOU AIN'T GONNA FUCK YOUR WAY OUT OF THIS!

BOAT THAT ROCKED! Fy fanken vad bra den var! Sen är ju JJ min sköna böna en klass för sig. Mindre trevliga typer på stationen men äsch sånt man får räkna med. Jag börjar vänja mig ta mig tusan!

Sen sov bönan här, vaknade vid halv ett - frulle. Sen var vi sega kollade film och krängde hela dagen sen åkte JJ hem vid halv åtta och då tutade vi vidare till kusinerna. Nu är jag iaf hemma, har inte pluggat tyska. Men detta är en bra dag så jag skiter faktiskt i vilket.

Imorgon blir det iaf träning och jag gillar det. Afro är nice och jag och roxana är helt eniga om att nu jävlar ligger vi i med tränandet, det är ju snart sommar (Y)

lördag 18 april 2009

Askungen har slitit idag igen - var fan är glasskon?

NU har jag städat klart. Jag drog verkligen nitlotten, jag fick skrubba duschen och putsa speglarna och allt det andra. Men skönt att vara klar nu iaf. Men i skrivande stund så känner jag mig grymt ofräsch så jag ska dejta duschen en timme eller så nu sen ska jag göra vid mig, vara lite social med gästerna som kommer hit. Sen blir det JASIKA! Vi ska kolla BOAT THAT ROCKED inte illa pinkat!


Två antiloper bland ett gäng bisonoxar.

TJA!
Gårdagen var nice. Esteten var härlig. THE FUCKING TRIOPOD RULES! ;)
Grillningen å andra sidan sög dase så jag och ellen masade oss in till stan ist. Det var helt klart ett bra val. Ganska härligt för självförtroendet att FAKTISKT veta att man har en chans på sånna puddingar. DAIM DAIM DAIM! Han (eller egentligen båda två..) var en fröjd för ögat så när han spännde den där intensiva blicken i mina bruna ögon smälte jag som glass en varm sommardag..så la jag på charmen.
Sen vandrade vi hem till mig och hade som alltid annars jävligt roligt.

Idag blir det nog att träffa JJ, ska bara komma på nåt som vi kan göra NICE!

JOO just det. Både jag och ellen ska ju få räls, något vi båda två tycker är ytterst deprimerande. Men sen kom vi på världens bästa, eller iaf roligaste raggningsreplik.
- SKA DU HA EN TUR TILL MALMÖ? *fyrar av värsta leendet*

torsdag 16 april 2009

TJALALALALALALALALAAAA - stimpeng

NU är jag klar med hemtentan och fan vad skönt det känns. Trodde nästan att jag skulle bli tvungen att ha en uppesittarkväll här i min ensamhet men bannemig det slapp jag! Jag kan säga att Cecilia Alm är långt ifrån min favoritperson just nu. I min mening var det faktiskt ganska svårt, speciellt den sista. Ekonomi går mig på nerverna, det är hur torrt som helst. SKÖNT att det är över.

Nu ska jag bege mig till tvn ett tag sen kan du ge dig fan på att jag ska sova.

HELLO MY DEAR.

OKEJ! Det blev inte det minsta likt bilden jag ville ha det som. Jag är fortfarande brunett men massa slingor och det kommer bli ljusare sen. Jag är i vilket fall som helst nöjd och det är ju det viktigaste. Ska dit och göra lite slingor till när solen har gett lite effekt. Det är snyggt nu och kommer bli ljusare, så småningom.

onsdag 15 april 2009

MM M MMM!

Jag gillar denna hårfärgen, upp till frissan att göra resten ;D

gult är fult

HJÄLP. Jag var på skägg & lockar idag och bokade tid. IMORGON KLOCKAN 09,00 prick. fy faaan. Efter att hon sagt "njaa, det blir ett projekt du.. vi får se hur det blir" så känns det i ärlighetens namn inte helt 100. Bara att hoppas på det bästa (Y)

NU ska jag börja med hemtentan tills fredag, här är man ute i god tid bannemig!

Tänk tänk tänk tänk tänk, detta är förmodligen sista dagen som brunett. Jag kommer gråta om det blir fult. Hoppas att det blir bra, men tänk om det blir gult. Det ska jag säga har hon inte fått stryk innan ska hon fan i mig få det då. Sen svider det till i plånkan också 1500 och uppåt. DUDE jag är en fattig student ha lite förståelse vavavavaa!

Nu sitter jag och filosoferar om hur bra jag faktiskt passar i MÖRKT hår och det känns lite dåligt om det blir pissfärgat. Då vet jag inte vad jag tar mig till. Får hålla tummen att det går som smort och blir perfa! POSITIVA TANKAR! <3

tisdag 14 april 2009

PLUGG.

Tjingeling!
Back in school. Matteprov imorgon och det kommer gå åt helvete så jag måste verkligen plugga denna gången. Måste skriva tyskan och läsa 34 sidor i den extremt tråkiga tyska bokjävlen, sen är det hemtenta i ekonomi tills fredag (Y) och engelskan såklart. Annars är det ganska chill faktiskt. Känner att jag måste plugga som fan denna veckan - JOBBIGT. Snart helg iaf, förmodligen festa på fredag sen blir det stugan för hela slanten.

måndag 13 april 2009

HEMMA! :D:D:D:D:D:D

Hej hopp sockertopp! Så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad är jag just nu.
Läget är på topp. Blev dock ingen träning idag, surt men jag och ellen ska invadera favoriten ist. Från att svettas på afro har vi alltså övergått till att svulla kebab. Men vi gillar det. Nu ska jag snart gå ner på stan och möta underbarnet själv. Dessutom ska jag få mina pengar och låna klänning, tröja eller vad det nu blir, NICE! Får dock inte glömma mina stentvättade jeans. Ska gå och packa ner dom i väskan bums, eller snart iaf.

Sista dagen på lovet, lite tråkigt men äsch det är snart sommarlov ju. Tyskan är inte gjord men i ärlighetens namn så skiter jag fullständigt i det.

Idag låg jag och stekte i solen så jag trallade ju lite högt också så klart, annars har man ju tråkigt. I ALLA FALL nu kommer jag till själva grejen , jag låg där och sjöng som tusan rent så bara knackar någon mig på axlen och jag tror att det är daddy så jag bara suckade, sen så vänder jag mig om så är det en sån där som säljer tidningar FAAAN vad jag skämmdes. Det var inte roligt, eller jo lite men inte just då. Till saken hör att jag hade ingen bikini med mig så jag låg ju i minishorts och bh. Sen fick jag då leta upp pappa så han kunde köpa tidingen. Sen gömde jag mig inne tills fanskapet hade åkt iväg igen, sen fortsatte jag med steket och skönsången. En sak är iaf säker, det var utan tvekan den finaste och mest tonsäkra version av "you're gonna go far kid" den lilla varelsen någonsin hört.

söndag 12 april 2009

Robert Pattinson är min gud.

Jag kan gladeligen berätta att mina jeans är världens skönaste och dom petar ner dom mörka från förstaplatsen på skönaste-jeansen-listan. Ingenting är omöjligt (jeansen var bara en metafor) för det ofattbara, otroliga, nyp-mig-i-armen har ju inträffat, men nu ska jag inte gå in mer på det. Fan vad jag babblar. En sak är iaf säker, sitter jag inte i bilen nästa gång ska jag fan i mig hälsa ordentligt, är han inte trevlig då så är det en grön jävel mellan ögonen som gäller. Hårda pix men sån är jag balls of steel.

Solen skiner och har gjort det hela dagen. Jag älskar solen, jag gillar även lukten på min brun utan sol. Det blir förjävla bra när man kombinerar steket med lite fusk, jag är inte den som har tålamod att vänta.

Nu ska jag sätta mig med två gamla godingar NU! och COSMOPOLITAN nyligen inköpta sen blir det film ikväll och imorgon hör och häpna åker jag hem igen där min gamla goda vän tyskaboken ligger och väntar.

trashiga jeans och bruna ben

SÖNDAG och lovet är snart slut. Jag har inte skrivit tyskan än, så får sitta med den skiten imorgon antar jag, mindre kul men wtf inte mycket att be för. I ärlighetens namn så tror jag faktiskt inte att jag kommer göra den alls.

Igår var det shopping i Karlskrona. Guess what? Jag köpte mina söndriga jeans finally. Inte bara det, en härlig tröja också. Jag älskar GINA, man blir inte ens pank, härligt. Sen ett par jeans till, mörka, halvkorta baggy brallor inget fel på dom heller. Sen är det ju som så att det är påsk va så det har klirrat i kassan ganska bra nu faktiskt. Jag tänkte lite och nu bara på lovet har jag blivit inte mindre än 1700 kr rikare. Ge mig en Lina Hammar för det va?(Y)(Y) Det kommer dock att behövas i sommar. Inget jobb och jag har PANIK.

Jag har också kommit underfund med att jag ska färga håret. Så jag ska in till skägg & lockar nu en dag och se hur det ska bli (PUFF så var pengarna borta igen.) Sen är det så pass att jag har ett presentkort liggande hemma på en ansiktsbehandling på 1,5 timme. Det tackar man inte nej till.

Bara en kväll till i blekinge sen hem imorgon. Idag blir det stranden, brassestolen, fika och stek. Inte fy skamm.

fredag 10 april 2009

"ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE" *visslar*

Hej Blekinge, hejdå civilisationen.

Befinner mig i stugan nu resten av lovet. Deprimerande, men solen skiner iaf så jag har legat lite i brassestolen och stekt. Imorgon blir det shopping i Karlskrona - betydligt roligare. Dock är jag sjukt arg för att jag inte kunde shaka på Bj ikväll. ARRRRRRRH! Men det blir inte bättre av att jag skriker så jag försöker använda mig av min mogna sida, och vara trevlig ändå. Storsint av mig tycker jag.

En bra sak har dock hänt mig idag. När vi körde hit genom (pissiga) Ronneby så såg jag världens pudding. En ganska lång, mörkhårig, bredaxlad gudagåva. Jag har fan aldrig sett något liknande. Han var snyggare än min loverboy. DET säger ju en hel del. Mina ögon stod som ägg, tur att man hade brillorna på. Tror nästan till och med att jag gapade men hoppas att jag misstar mig, hehe. Lite smått pinsamt annars. Det gjorde i vilket fall som helst min mörka dag betydligt ljusare. Skulle mer än gärna spendera min lååååånga fredag med honom. Men det ser inte bättre ut än att jag får sitta hemma med mamsen och daddy en fredagkväll - lyckat? Inte helt men det kunde varit värre.

torsdag 9 april 2009

There'll be more fish around.

Nu har jag dejtat duschen länge, jag är kär i duschen. Hittills har jag mest funderat en massa faktiskt. Jag har också kommit fram till att jag KANSKE har lite höga krav, så jag ska skärpa mig, ingen är ju perfekt. (DÄR ljög jag, det finns praktexemplar men inte fan är dom många) Det är verkligen antingen eller, för på eller inte på alls. Tråkigt men sant.

Idag är det sista dagen i civilisationen. Stugan imorn, känner inte alls för det faktiskt. TILLS MÅNDAG. Det är väl ändå att ta i? Men ja, det blir vad man gör det till så jag ska klistra på ett leende och göra det bästa av det. Idag är jag en seg apa så jag har snyftat till lite filmer, tönt filmer. Men jag menar dude, Nothing Hill är fan en klassiker. Den som säger annat ljuger ^^

Try as they may
They could never define
What's been said
Between your heart and mine

onsdag 8 april 2009

MCDONALDS HAR FÖRSTÖRT DIG (din fete fan)

Igår var Ellen här en stund, vi skippade grillningen det var för kallt. Jag säger bara SHAKE IT din kungliga lilla sprattelgubbe! Eller han prinsen som körde värsta viga moooovesen..sjukt kul.

Idag var det egentligen estetarbete men det var dåligt väder så vi skippade det. Sen vaknade jag gjorde vid mig och gick ner till stan och träffade Medde och hans polare en stund, nice.

Jag måste ju säga GRATTIS JESSICA, riktigt bra att du kom in :D du måste klippa mig sen när du har lärt dig (H) kommer dock sakna dig om du sviker söderport bönan.

Ooh ja just det lyckospark i rumpestumpen till Sandra imorn, jag ska tänka på dig ;)

tisdag 7 april 2009

FINALLY!

OH HAPPY DAAAAY!
Hemma igen från hlm. Jag gillar mormor o morfar skarpt. 500 kr rikare för lite bakande, det tackar vi för. Mobilen ringde hela dagen, kvällen, natten sen dog den.

Massa solande också så jag har fått lite färg.. det gillas. Nu sitter jag och väntar på att Ellen ska komma hit, hon behövs nu asså. De två senaste dagarna har min mobilräkning ökat drastiskt hehe.. sånt man får räkna med ;D

söndag 5 april 2009

nervörst sammanbrott -.^

Hemma, eller iaf för stunden. Blekinge har sina moments men jag är glad som en lärka så fort jag kommer hem till civilisationen igen. Dock skall sägas att jag älskar havet och skulle nog ändå sakna stugan lite om vi sålde den.

Idag hände det som antagligen händer de flesta. Jag bara bröt ihop (mildt uttryckt) och tänkte lite smått först sen spårade det ur så jag började skrika "NEEEEEEEEEEEEEEJ JAG VILL INTE HA UNDERBETT TÄNK OM OPERATIONEN GÅR FEL?! JAG VILL INTE DRA UT TÄNDER! JAG GÖR DET INTE, JAG SKA INTE HA NÅGON JÄVLA RÄLS! JAG KOMMER VARA EN NUNNA I TVÅ ÅR OCH JAG GÅR PÅ GYMNASIET DET ÄR INTE RÄTTVIST!" :'( fasen som man kan tjuta. Sen kom jag underfund med att nej skärpning jag vill inte ha huggtänder resten av livet så det är bara till att bita ihop. Den jävlen som säger ett ORD när jag har fått på skiten kommer jag personligen slå sönder och samman. För det ska jag säga, jag kommer bli en riktig babe när det där helvetet är över (om allt går som det ska) Mamsen och daddy tänker dock tvinga mig att säga allt jag sa/skrek till dom (därbland att jag inte ville se ut som en svullen gris på studenten) det kommer bli en pärs att försöka förklara det för min kära älskade tandläkare Dennis. Lite smått genant japp. Fast han är en riktig pärla så jag hoppas att det går vägen. Jag vill sova när dom ska dra ut tänder jag har fan ångest för det buhuu.

Nu känner jag mig iaf sjukt fräsch. Duschat en timme, sen nu kletade jag på brun utan sol. Kan meddela att jag luktar underbart, sitter och sniffar in den ljuvliga doften för tillfället. Imorgon bär det av till hlm sen sova där tills tisdag, sen onsdag är det estetarbete på schemat bannemig. Ska dock upp tidigt imorn, tåget går 09,23 KUL. Ja, jag vet iaf två som blir själaglada så det är det värt.

Fan att BUS tar så lång tid på sig att sluta färga av sig, den torkar snabbt men man ska inte låta sig luras. Hopplöst mamma förbjuder mig från att "gula ner soffan" så jag får snällt sitta vid datorstolen.

Nu ska jag digga vidare och vänta på att få sova i min underbara, mjuka, fluffiga säng. Ett riktigt HALLELUJAH MOMENT vill jag lova.

lördag 4 april 2009

BLÅ BLÅ HIMMEL OCH VATTEN BLÅ BLÅ HIMMEL OCH SOL!

MEN TJA! Jag älskar våren, snart är det sommar. Inte ett endaste moln på himlen och jag vill kyssa moder jords fötter för denna ljuuuvliga dag.

Nu befinner fröken sig i Blekinge igen och det är strålande sol vill jag lova. Det är inte så tokigt det inte. Solen steker men min kära mamma förstörde min plan om att få en läcker bränna "Du kan inte klä av dig, du får sola ansiktet" jag menar TACK mamma. Dock är hostan värre men en dag som denna ska jag inte klaga på sånna små petitesser som hosta, andnöd, täppt näsa och en röst som låter som en röst på en sån vad heter det, ni vet sån kille som dom kapar kulora på så han kan tralla ljust resten av livet? Få sån fin röst..ja en sån låter jag som iaf.

Blev uppdragen sjukt tidigt idag 08,00 det var tortyr men jag hade inget val. Igår var Ellen hemma hos mig. Det finns helt enkelt en anledning att vi är bästa polare. Alltid roligt med dig. "PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSSPUSSPUSSPUSSPUSSSPUSSS.. .PUSSPUSSPUSSPUSS" HAHAHAH sjukt kul faktiskt.

Jag hoppas att mina bönor hade det sjukt kul på JÄÄÄGERS igår, nästa gång ska jag vara där det lovar jag.

NU ska ni få höra dagens.. Jag Patricia Persson gick ut i längan för att hämta en tjock mjuk fiiin dyna till solstolen. Jag lyfter på dynan (tittar inte) börjar banka lite på den och DÅ HÄNDER DET. Jag tittar där jag tog dynan och ser den här lilla ettriga jävlen som sitter och stirrar på mig. EN MUS med MUSBO. Som ni antagligen kan räkna ut med röven så ja JAG SKREK för full hals (jag var ca 15 CENTIMETER ifrån den lilla miniråttan!) Sen sprang jag ut och pappa fick hämta dynan och försäkra sig om att där inte fanns någon liten äcklig mus i min dyna. Det gjorde det inte sa han TILL 100 % men jag ville vara på den säkra sidan så jag skakade som en toka och gick lite på den innan jag beslutade mig för att Nej det fanns ingen mus i den. Detta var en pärs vill jag lova. Sen satte jag mig och solade med ett skenande hjärta. Sen blev jag som alltid annars rastlös så jag gick in, eldade lite i spisen, kollade till min kära vän datorn och nu ska jag ut igen.

Idag ska jag inte göra mycket mer än att sola (ansiktet) snora, hosta och bege mig till havet en stund tror jag. Funderar även på att knäppa lite vårbilder. FASEN vad jag är på bra humör idag tralalalaa.. En sak är iaf säker jag tänker INTE gå in i längan (kanske för att knäppa en bild på musboet men sen ska jag springa ut igen)

JAG ÄLSKAR SOLEN!

fredag 3 april 2009

BLOGG HELVETE!

ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRH skiten började hänga sig PRECIS som alla andras. FITTA vad arg jag är jag fick ta bort massvis med inlägg. Men nu funkar den iaf.