lördag 28 mars 2009

EARTH HOUR - mission succeeded!

JA det ska jag säga, jag har mitt på det torra för guess what? Vi i familjen Persson släckte bannemig ner lägenheten och tände massivs med ljus myspys. (TV:n var på, jag var ju faktiskt tvungen att se Robinson) Känner mig i vilket fall som helst duktig. Angående Robinson så hatar jag Christian, jävla översättarfasoner han kör med. Däremot så gillar jag han lite ja vad kan man säga.. fula med röd tuppkam (som ligger ner, inte det vackraste man har sett) han är fett bitter men fan vad rolig han är! HEJJA TRÄSKLAGET!

Vi spontanhandlade på IKEA så mitt rum fick sig en ordentlig uppryckning (igen) mamma är fan hopplös. Men fint blev det. Sen var det hlm och träffa mormor och morfar. Kalla mig nörd men jag gillar dom fett mkt. Hahaha det var sjukt kul mormor skulle sätta på kaffebryggaren efter käket så bara två minuter senare gick man ut i köket så hade hon helt seriöst glömt att sätta dit själva kannan så det hade översvämmat xD shit vad vi garvade. Låter inte så kul nu men ja, det var det iaf. Jag har sagt det innan och jag säger det igen JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ. Mest morfar dock men det visste ju alla redan. Han är HUR DET NU ÄR MÖJLIGT ännu mer rapp i käften än jag är. Det är en bedrift vill jag lova.

Imorgon blir det stugan och jag ska vandra ner och spendera dagen vid havet. På med brillorna och glänsa lite, det är grejjer det!

Nu ska jag, batmans trogne partner (som den sanna planeträddare jag faktiskt är) gå och sätta mig i soffan och kolla en bra film. Inte illa, inte illa alls faktiskt.

lämna min rumpa ifred.

Igår var det utgång, det var väl sisådär på magazinet ett fett minus att min loverboy inte infann sig som planerat. Men förfesten var nice. Sen sov JJ här, stackaren kan knappt prata. Nu har hon åkt hem och jag har fått as bra nyheter. Vi ska inte till stugan idag *glädjedansen*, vi ska till IKEA sen blir det Kuggeboda imorgon. Längtar lite till havet faktiskt så det passar fin fint! Nu ska jag dra på mig tights och klänning och spackla fejjan, man vill ju trots allt se levande ut.
Jag vill gå på bio.



fredag 27 mars 2009

sömnbrist

..har jag men jag är förbaskat glad ändå!
Idag var det engelska redovisning för the fucking triopod. Det gick faktiskt bra. Sen historia inlämning det känns helt okej faktiskt. Efter esv gick jag hem till Lotta och fick biljetterna bar ett bord och en säng till den nya lägenheten, ibland är jag en riktig ängel. Sen vandrade jag hemåt och sprang upp för trapporna in på toa KISSA! Dude det var dagens skönaste (hittills) haha ^^sen satte jag mig i soffan och Matty ringer, sen kommer han ett tag så käkar vi tårta sen skulle han pysa vidare och jag ska städa nu. Funderar på att skita i det faktiskt men jaja. Det viktigaste är iaf att hitta kläder tills ikväll. Svårt som tusan. Det löööööser sig. Sen kommer Ellen vid sju och resten vid åtta. Håller tummen för att JJ kommer. Sen blir det magazinet lite senare ikväll. SHAKING THE ASS ON THE FLOOR! Nu är jag faktiskt lite pepp för det trots min sömnlösa natt.

JAG VILL HA SOMMAR! Idag i datorsalen gick mina urläckra solbrillor sönder. Bud på att ta till tårarna men jag lagade dom älskade bågarna. Tur det, annars hade min dag varit förstörd och sorgebandet på ett bra tag.

Nu ska en skön böna som jag leta kläder sen ska jag dejta duschen, brottas med plattången, spackla fejjan sen jävlar är det utgång!

Du och jag tralalala ^^

torsdag 26 mars 2009

TRIOPOD!


HEHEHEHEHEHEHE..DU ÄR FUL!!
sjukt kul!
Nu sitter vi THE FUCKING TRIOPOD (the girl next door) hemma hos mig och pluggar som fasiken! Inte illa alls faktiskt, det känns nästan som att engelskan kan gå bra. Sen är det bara historian kvar.. men det tar jag i natt. Nu ska jag hjälpa till med mina oerhörda skillz igen. FOR SO LONG FUCKERS!

onsdag 25 mars 2009

bonna barn på burger king - SKAUU DOOU TAAAUU BOOOOSSEN!?

(nej jag kan faktiskt stava, men det lät så)
Idag var det school.. otroligt ta mig tusan att vi slapp engelskan blev fredag ist. Ibland ska man ha tur, jag ska ta och be en bön eller två innan jag somnar ikväll ;)

Sen efter skolan så blev det hem och vända sen träffa matty och köpa den efterlängtade SIESTA biljetten. Efter det fick jag bjuda den girige saten på mat ;) hahahah trevlig prick det där. Sen när jag leftat matty så träffade jag JJ och Sandra ett litet tag, även Markus och Linus, det var längesedan. Sen när jag är på väg hem så träffar jag micke också. FASEN vad jag har varit social denna dag tralalala! Bara till att inse fakta -Jag är en vacker och värdefull människa! Den gamla knarkaren var en riktig poet bannemig!

Nu återstår den tråkiga delen - PLUGGANDET. Det blir historia idag sen imorgon ska vi, den allsmäktiga trion lägga krutet på engelskan.

1992

Jag vet jag har världens sämsta humor men lite roligt var det faktiskt.

tisdag 24 mars 2009

definitionen av klumpighet är jag

Tjingchalla bajcon!
Idag var det engelskan ja.. inte bra inte bra.. men ja vi ska göra den imorn. MÅ GUD VARA MED OSS! xD shiiit pommes asså detta kommer att gå åt helvete.
Dagens nyhet är att ULRIKE växer i mina ögon.. hon börjar bli helt okej faktiskt.
Efter skolan vandrade jag hemåt och frös ballarna av mig, ringde Ellen så vi gick och käkade ist för att jag skulle gå hem. Det blev mycket snack så vi satt där en bra stund, vi gillar favoriten (Y) Sen nu kommer då det lite extremt pinsamma..
När vi gick hem, eller ja jag iaf ellen skulle till gymmet jag FRÖS som sagt.. Så ja när jag och Ellen skiljdes åt så bestämde jag mig för att nej det ska höra fan till att gå här och frysa så jag gjorde det extremt dumma misstaget att börja mm just det SPRINGA (till mitt försvar ska sägas att jag var jäääävligt kissenödig.) Väskan flög åt alla håll o kanter och jag sprang.. och sprang..och sprang. Ja ni fattar SEN bara woooopps så när jag flåsar som värst så cyklar ett gäng snubbar förbi mig (snygga sådana) FY FITTA vad jag skämmdes! Fan asså det är sånt som bara jag råkar ut för. Så extremt jävla sjukt pinsamt. FAN också.
Nu ska jag sluta älta det för det blir bannemig inte bättre av att jag plågar mig själv med det. NU ska jag göra engelskan.

måndag 23 mars 2009

FUCK IT!

Engelskan kan ta sig i analen . Det går bara inte. Nu tänker jag kolla twilight (igen) Edward är en riktig pärla!

dance fucker dance!

Nu har jag kollat TURN IT UP (igen) gaash gillar den filmen faktiskt. Efter det blev jag så jävla förbannad på att det inte finns soundtrack till detta underverk så jag letade upp alla. Men inte fan kunde man ladda ner dom för det. DUDE vad arg jag blir, - I-landsproblem ;)

Måndag idag, skolan var helt okej faktiskt JJ och jag har sjuka idéer. Vi kanske slår en pling till MR. PUSSY och berättar den underbara nyheten.. inte helt omöjligt.
JO idag la jag märke till att den där som ser så fruktansvärt bra ut kan ta mig tusan ha på sig vad som helst och se ja vad kan jag säga? HEJ-JAG-FÅR-ÖGONORGASM aktig ut. Livet är orättvist men jag kan inte påstå att jag klagar.. ^^

Nu ska PATTYPERSSON göra engelskan som ska redovisas imorgon och vi har inte ens börjat.. Fortsättning följer.

söndag 22 mars 2009

PÅ MED BRILLORNA, DET ÄR SOL!

Idag vaknade man hemma hos sara brevid Ella, trevligt igår. Bulan är ju förjävla härlig ibland asså.. "Las Vegas är överskattat, vi ska gifta oss på en öde strand ist Patricia" Sjuka jävel :D men vi gillar det. Men GRISFLICKAN tar fan priset, jag älskar Daniels humor fan vad kul det var seriöst HAHAHAHA! Ajaj attans att man ska behöva ta med jobbet hem.. tur att hon är lik sina arbetskambrater iaf! Somliga gillar ju ..svin. Jag gillar Dannes klockrenhet. Sara har en liten beundrare också bannemig! GRRR! ^^

Idag har jag varit med Sara, åkt buss, vandrat hem slängt mig i soffan och kollat film. Slapp söndag (Y) DOCK har jag blivit sjuk igen hostar som ett as, bud på att gå och hänga sig men som alla vet så är jag ju en positiv tänkare så det kommer inte på tal ;D Skola imorgon, inget badande för mig dock, ganska skönt att slippa den förnedringen faktiskt fy fan för bikini. Roxana och jag ska hårdträna nu asså, likaså JJ och Ellen. Vi ska bli fit for fight. HOTTA BRUDAR!

Det är ju en jädra tur att man ska få checka in MR. HOT imorgon. Det gillas.

lördag 21 mars 2009

VAR ÄR BATMAN?

Hallelåja!
Idag ska jag inte göra ett piss faktiskt, jag sörjer att jag inte kan träna. Life sucks, men det blir bättre på måndag hoppas jag iaf. Sen ska jag träffa Sara och sova där i natt myspys. Det blir med andra ord hemmakväll frosseri, det gillar vi.

Sen måste jag/vi verkligen göra engelskan. Liselott är inget större fan av mig så det är bäst att börja "LICK IT UP, LICK IT UP" jag får gå emot mina principer och faktiskt slicka röv om jag ska få betyg som heter duga, usch.

Jo jag glömde ju säga det, jag fick mina betygspapper av Ebbe igår. Måste säga att jag faktiskt ta mig tusan var stoltheten själv när jag fick bevis på att jag klarar tyskan gallant! Fint som snus!

Nu ska jag dejta duchen en timme eller två. Sen måste jag verkligen köpa min SIESTA biljett snart wohoo ;D

Haj o ivaj hallonpaj!

fredag 20 mars 2009

OOH loverbooooy!

Oooh, boy, I want to love you
Feel you, wrap myself around you
I want to squeeze you, please you
No, I just can't get enough
And if you move real slow
I'll let it go

DUDE! Fan vad pepp jag känner mig då, sitter och diggar I'M SO EXCITED-Pointer Sisters en gammal goding som man kan ränka med i alla lägen. 80's ftw! Nu ska jag snart spackla fejjan och låta daddy köra mig till Ellen sen bär det av till tjotahejti till Ellens syrra mysigt!

Idag tänkte jag på en sak, det är fan inte klokt att en människa kan se så jävla perfekt ut GRRAAAOOUUUWW! Jag menar dude du är fan felfri.. minus tröjan dårå men den ska ju ändå av så det gör inte så mycket eller som Sandra säger "Nåja han är lite för smal.." men det GÖR INGENTING jag kan leva med det tror jag bannemig! ;) Nu ska jag drömma vidare om min loverboy.. helg nu ju så det tar ett tag innan man får se det live igen, hahaha attans! En sak är iaf säkert han har bergis inget hår på bröstet för han är inte den typen - underbart.

Nu ska jag uppgradera mig själv med hjälp av lite spackel hejdå.

torsdag 19 mars 2009

Sikken pudding!

Denna dagen har varit helt okej faktiskt matty smsade så jag fick ju umgås med den filuren ett tag det var trevligt. Jag har beslutat att jag ska på SIESTA wooohoo! JO jag såg en riktig pudding på burger king också.. inte i stil med min loverboy, men fy fan vad snygg han var aah.. drömma får man iaf..
Sen tjänade jag en hundring också hipp som happ tackar vi faster för!
Nu ska jag bannemig ringa fröken rahm sen tror jag bestämt att jag ska kolla film.

Haj o ivaj hallonpaj!

SWING IT!

Gårdagen var trevlig. Jag fick springa till rece för att ge ellen kortet innan bussen gick (2 minuter och 30 sekunder det du!), jag hostade som fan men sprang ändå lite likt Forrest Gump. Sen efter överlämnandet blev jag ju helt ensam så jag gick in och satte mig och ja med min vanliga tur så pratade en alkis med mig (jag ska INTE vara på rece på kvällarna)
- Oh vad fin du är ikväll! Ha en fortsatt trevlig kväll,
*slänger nåt till mig*
-Det bjuder jag på!
Jag var ju redo att pissa i brallorna av rädsla men han var trevlig fast att han såg förjävlig ut när han vinglade med cyklen vid sin sida men han gick ju ganska fort ändå som tur var.

Sen kom JJ som värsta Superman och räddade mig.
Lite smått roligt var det ändå när bankautomaten tuggade i sig JJ:s kort det var problemas på hög nivå men efter våra böner så spottade helvetesmaskinen till slut ut det. Sen på nästa automat och då fick jag reda på att jag inte alls var pank det var ett HALLELULJAH MOMENT vill jag lova!

Idag vaknade jag och JJ sjukt tidigt. Hon var pigg, tyvärr kan jag inte säga detsamma om mig själv. Sen var det frulle, slappa, stan, hem, dejta ducshen, tandläkaren, hem och nu funderar jag starkt på en film faktiskt.

Tandläkaren är ingen favorit men för att ha valt DET DÄR yrket så är han faktiskt jävligt trevlig och as bra. Privatklinik is the shit! FUCK det kommunala! Hahahaha.. Blir Helsingborg den 31 så ingen skola för mig då inte WOOHOOO! Då ska kirurgen pilla mig i munnen, gud vad mysigt!

onsdag 18 mars 2009

korvar och babianer!

Hemma igen efter en heldag in Malmö stad inte illa.. Jo vi hoppade av på VÄRNHEM så det blev en prominix på morgonen en LÅNG sådan ;) ajaj i fossingarna bannemig klackadojjor är inte o leka med asså..
Sen väl framme blev det SHOOOOOPPA sen äta på pizza hut smarre smaskens. Efter det lite till shopping sen halvspringa till stationen för Sandras del jj och jag tog ut pengar sen gick vi sakta (gick o gick jag haltade som om jag hade sketit ner mig) men vi kom ändå på samma tåg som Sandra. Framme i hlm och byta tåg all alone det var tråkigt så jag somnade och vaknade av rösten "K-stad nästa" sen haltade jag hem och räknade steg för att kontrollera smärtan.
Det var en mycket lyckad dag, jag älskar er två. Nu ska jag byta kläder sen ska jag halta till rese och möta jj sen sover hon här inatt myspys :D

Imorgon blir det tandläkaren, bara samtal men ändå attans sikken babe jag kommer att bli. Vänta bara om två år så ska ni fan få se på bländning asså! ;)

- Oh, hans korv vill jag smaka..
- *WINKWINK *

Ärlighet varar helt enkelt längst ;)

tisdag 17 mars 2009

MALMÖ


Imorgon blir det shopping för vår kära trio, man kan knappt kalla oss annat asså! (Jag hatar Malmö som stad men den är älskvärd för shoppingen, det är dock det enda, hata malmöiter älska göteborgare det är min filosofi. Jäklar det blev en lång parantes skitsamma..)
Lite smeeeexigt med en bild på ingen mindre än Orlando Bloom. Varför det då? Jo för han är förbaskat snygg så det är så!

LOVELOVELOVE

HEJ! Jag har ett meddelande till världen - POSITIVA TANKAR FUNGERAR!
Idag var jag i skolan, skönt att träffa alla igen, fan vad jag har saknat er. JAG BARA MÅSTE SÄGA EN SAK:
-GISSA VEM SOM FICK 92,5 PÅ TYSKAPROVET? Aaaaaah just det JAG JAG JAG JAG JAG (man kunde ha 149) jag är överlycklig vid det faktum att JAG gissade rätt på 97,5 och att jag var helgrymm på läsförståelsen! Så nu ska jag inte skryta mer men TJALALALALALAA vad jag är GLAAAD TRALALLA!!! Jo det var ju det också att innan vi fick reda på proven fick vi skriva ett test och ja vad kan jag säga jag har varit sjuk i en vecka ullis gillade inte det men jag klarade testet helt okej faktiskt. Det finns bara en förklaring till detta, Ulrike har mött sin överman nu bannemig, hon kan ta sitt IG och stoppa upp det där det är som mörkast för det ska jag säga
-I AIN'T GOING DOWN, BITCH!
För er som undrar så JA jag gjorde glädjedansen framför speglen när jag kom hem. En syn för gudarna - men roligt hade jag.

Imorn ska jag till MALMÖ och shoppa loss igen, mm mm I like it! Tack ellen för busskortet det var rart av dig;) jag får gå upp med tuppen på torsdag men det är det värt du är bäst.
Så imorgon åker jag GRATIS, woohoooo! Utnyttja systemet det är bra det för en fattliglapp som mig..

Detta är en fruktansvärt bra dag och det blir ju inte sämre av att man är ledig FRIII SOM EN FÅGEL i ytterligare två dagar. Denna dagen är kärlek för mig, helt klart. Nu ska jag göra det jag gör bäst idag SMIIILE! Och digga satan!

Jag avslutar med Idas slagord BIGLOVE för det är förjävla passande! :D:D:D

måndag 16 mars 2009

I CAN SEE THE LIGHT!

Idag var det Will Smith som stod högst på önskelistan så det blev Hitch och Bad Boys (igen) jag älskar den snubben han är sjukt härlig. Nu har jag dock roat mig med att kolla på en smörfilm ITS A BOY GIRL THING, inte det bästa jag har sett men det funkade iaf. Dock ser jag ljuset i tunneln eftersom att jag börjar bli frisk nu så det blir skola imorn (!) wohoo..
Igår kollade jag på BECK dåva och jag måste säga det att Gunvald har alltid varit en solklar favorit men fan vad underbar han är.
Som alla kan räkna ut med röven så har det varit väldigt mycket filmtittande nu så jag börjar faktistkt tröttna på det.

Nu ska jag äta för jag lider av hungersnöd och sen ska jag bannemig sova ett tag och underhålla mig med MR.Cullen såklart, spännande upplösning nu i slutet men jag måste ju säga att renesmee är ett jävla namn på en unge!

haj o ivaj hallojpaj !

söndag 15 mars 2009

Fy fan för svenska folket!

Nu ska jag säga er sanningens ord.
HUR FAN KUNDE DEN nej jag ångrar mig DET DÄR jävla vraket som stod och pep/skrek i TRE LÅNGA MINUTER VINNA och där med REPRESENTERA SVERIGE i ett (det värsta av allt) OFFICIELLT SAMMANHANG?! Inte nog med att hon LÄT som en man hon såg fan ut som en också. Hon/Han/Den/Det har säkerligen kapat snorren och vikt in kanterna, jag skulle bli förvånad om det inte var så. Nej det ska jag säga jag SKÄMMS på svenska folkets bekostnad. Detta är ta mig fan otroligt. Alcazar skulle vunnit TVEKLÖST för den låten är till och med bra punkt slut. Och jag kan tillägga att jag faktiskt tycker att caroline auf ugglas var helt okej igår, trots att hon stod där i sina blå gummistövlar, vita nattlinne och viftade så att man gång på gång trodde att hon skulle "MOOOOVIIING OOON" och följa Sarah Dawn Finers förslag så att säga, så tycker iaf jag att låten var helt klart genomlidlig så sluta mobba henne.

Idag har jag sovit, hostat, nysit, läst och pratat med ellen vilket var en befrielse.
Ikväll ska jag bannemig inte missa WIPEOUT det verkar ju AS NICE!

fredag 13 mars 2009

MYROR I BRALLAN!

.. har jag nu SJUKLIGT rastlös. det är FREDAG idag och jag ligger hemma och ruttnar men man ska inte klaga! Bortskämmd till tusen och idag fick min kära morfar reda på att jag, världens bästa barnbarn är sjuk så han har ju ringt ett antal gånger och oroat sig och gett lite experttips (Svar JAPP jag är favoriten just där, mormor föredrar macke dock;). Förutom att hosta, nysa och överhetta av feber så har jag klarat mig ganska bra trots att det är fredagen den 13e. Ska bli mindre skrockfull.

Jag måste dock erkänna att jag är lite besviken för att jag inte lyckades masa mig iväg till bj ikväll (jag vet att IDA sörjer det faktumet något otroligt)
Jag känner att jag måste friskna till för detta duger inte jag kom på att jag började med twilight serien för 1 vecka sedan och jag har börjat på den sista boken nu. Det är sjukligt beteende.

JAG som ville shaka idag men det sket sig ganska grundligt tycker jag. Men man är ju inte den som ger sig i första taget så nu ska jag digga satan hela vägen till badrummet sen ska jag dejta duschen i en evighet.

torsdag 12 mars 2009

Gör mig frisk så ska du få en riktig slabbedaskare mitt på truten.

onsdag 11 mars 2009

Hello sunshine!

Det är förtjusande underbart att hosta, hosta, hosta och hosta lite till ha feber och ett huvud som bankar. UNDERBART... nej det ska jag säga mamsen räddade min dag idag som köpte dom två sista böckerna i twilight serien och nu i skivande stund har jag läst lite mer än hälften i den tredje finns risk för sträckläsning ikväll.

Det blir ingen skola för fröken Persson imorn heller men på fredag ska jag släpa mig dit. För jag kan ju inte svika Ida my dear och inte jj heller. Jag hatar att känna mig osocial och tråkig inlåst hemma -Nej det duger inte.

Dessutom är jag PEPP på att träna men det kan man ju fetglömma i det skicket man är just nu. Hade jag visat mig utanför dörren hade dom lagt in mig på hispan direkt. Ser ut som ett lik. Men nästa vecka blir det hårdträning bannemig!

Nu ska jag ha lite quality time med Edward (Bella? pffs henne har jag då INTE hört talas om) hahaha

haj o ivaj hallonpaj!

tisdag 10 mars 2009

KÄRA GODE GUD LÅT MIG BLI FRISK....AMEN!

Efter att ha dejtat duschen i en evighet känner jag mig betydligt mer mänsklig och mindre grotesk hahah. Sen kollade jag faktiskt hockey med daddy GO VÄXJÖ! Inte illa pinkat. Efter det käkade vi våfflor, snacka fettodag för Patricia Persson.. INTE BRA.
Mamsen tycker synd om mig för jag är sjuk så hon beslutade sig för att gå och köpa boken, eller möjligtvis böckerna till mig imorn (Y) Jag ska inte sticka under stolen med att det faktiskt FINNS fördelar med att vara sjuk. Det väger dock inte upp nackdelarna. Jag känner mig som en svettig gris som fryser. Men jag försöker mata in POSITIVT TÄNKANDE det går dock mindre bra idag.

Men glass med cholkladsås är helt klart bra för halsen sådetärså liksaså EDWARD! Eller hur Sandra? ;)

gnällig.

Jag kan då meddela att jag har kräkt, jag lider av en huvudvärk som inte är av denna värld sen har jag feber så jag svettas som en GRIS men fryser ändå sen till råga på allt så hostar jag som en kedjerökare och det känns som att jag har SKAVSÅR i halsen. FY FAN jag ska uppskatta att vara frisk i fortsättningen. JA jag tycker synd om mig själv - snyft.

Dagen har spenderats i sängen och soffan, bara käkat glass och sen kom daddy hem och skämmde bort mig lite. Det skulle väl vara det enda bra med att vara sjuk dårå. Jag har läst ut boken också så då återstår bara EN fråga VAD FAN SKA JAG GÖRA IMORN? Jag ska vandra till bokia om det så är det sista jag gör. Beroendeframkallande till tusen. Det är fan i mig deprimerande att vara sjuk. STÄNDIGT ofräsch pi katten!

måndag 9 mars 2009

SHAKE IT!

Tjingchalla bajcon!
Idag är det måndag och det är fyra dagar tills fredag (Y) Men dagen blev ganska okej ändå, svenska, matte och idrott och trots det ska man gå tills fyra. Gymnastik är inte min starka sida men tja jag lyckades ganska bra med att STÅ I KÖ och bli akut kissenödig när det var dax för kullerbyttorna. Sen vandrade jag till gymmet och skrev upp mig och Roxana på listan sen hem dejta edward lite dude jag GRÄT så hemskt.. usch. Sen kom jag på att ojdå jag ska ju träna nu så jag började gå.. Men efter mamsens tjat om att det är en äckelgubbe som kör runt och drar in en i bilen så började jag så småningom springa. Framme på gymmet byta skor sen jävlar var det dax. AFRO det var härligt. Kände mig som en grottmänniska men det gjorde ju inget för jag kan ju säga med min insider information att det såg inte allt för vackert ut för dom andra heller.

HEM och dejta duschen - jag skulle bott där om det hade gått WUNDERBAREN!
Nu är jag trött, matt i hela maskineriet så det kommer förmodligen att bli en pina med trapporna imorgon men det tar vi itu med då.
Nu ska jag ha lite quality time med Mr. Cullen hahaha sjukt så beroende man blir av bokjävlen.
Jag ska göra som Amanda och börja "somna snyggt!" hahaha! ;)

söndag 8 mars 2009

du och jag tralalala

HEJSAN HOPPSAN KARLSSON!
Söndag idag men den har varit helt okej faktiskt, träning med Ellen, Jessica blev fast i hlm för tågen var inställda attans bananas! Efter träningen var det hem köra och hämta Macke och vidare till hlm inte illa. Min mormor är stencool.
- Ja han är ju BÖG. (Hon kunde lika gärna sagt "Ja han var med om en olycka och miste båda benen" ungefär det tonläget var det) sen var hon tvungen att väga upp det så då la hon till:
- Men han är en belönad doktor, han har varit med på tv (precis som att DÅ om man var en bra doktor så gjorde det inget om man var bög)
Man kunde ju inte annat än att skratta så säger mamsen för att göra det hela ännu värre:
- Jaså så han bor med en man då eller?
så säger mormor
-TJA jag antar det (sen ryser hon)
Hahahhaha nej fan vad härligt JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ.

JO jag städade min ena garderob idag också.. fy fan vad man har mycket kläder :o helt sjukt blev värsta berget på sängen och då var det bara den ena som sagt får ta tag i den andra .. snart. FINT blev det iaf. BRA JOBBAT PERSSON! (Y)

NU ska jag läääsa , ja jag har blivit en liten nörd bannemig men jag gillar det!

lördag 7 mars 2009

FUCK YOU ANNA SKIPPER!

Igår var jag och Ellen och TRÄNADE på en FREDAG sug på den. Sen gick vi iofs och köpte pizza (med pubetshår - japp jag klöktes) sen blev det en sväng till hemmakväll också men ändå - vi tränade iaf.. Tillbaka till pizzan.. Ellen hittade massa småhår men jag käkade ju kebabpizza så jag såg ju inte så mycket var mest sås och sallad överallt. Men sen när jag lyfte på en bit (hade käkat en del då ja) så är där VÄRSTA LÅNGA hårstråt. Jag kände bara att det kom upp igen. FAN VAD NASTY jag menar strösslar dom med kukhår eller vad är det frågan om? RAKA SKITEN FÖR HELVETE! Efter den lilla incidenten så var det film YESMAN gud jag älskar den filmen så jävla härlig.

IDAG var familjen Persson på husmässa, sen shoppade vi loss jag hade tur ("glömde pengarna") så mamma betalade och jag köpte:
- Svart halvkort skinnjacka med luva GRR!
- Jeans (samma som favoriterna FAST UTAN HÅL!)
- Ljusa jeanstights as nice!
- Kiol (SEXY LAAAAAAAADY!)
- Tröja rödvit randig
- Pösig gråvit tröja
- Linne (till kiolen - klockrent!;)
- Halvkort kofta svart mönstrad vet inte riktigt hur jag ska beskriva den men ja fin var den.
SIST MEN INTE MINST
- När jag hör din röst.. (ettan snart utläst så man vill ju ha tvåan till hands SUG PÅ DEN SANDRA!)
Det tackar vi mamsen och daddy för.

torsdag 5 mars 2009

TRALALALALAA!!!

Yees det är nu vetenskapligt bevisat - det är min dag idag.
Nu när jag gick till gymmet kom fram in i omklädningsrummet ut från omklädningsrummet så skulle jag ju fylla på vatten flaskan och där mitt framför mig står han VÄRSTA PUDDINGEN! Gaaah! Inte nog med det.. Sen skulle jag på springbandet och hör och häpna det enda lediga var det brevid honom - jag kan inte påstå att jag blev SPECIELLT besviken! Han sprang jag gick - fort men ändå ville fan ta mig inte börja låta som en HUND. Sen gick jag vidare till Ellen och Lena. VEM kommer inte då om inte MR SNYGG? Ja, vad kan man säga.. Sen åkte Ellen och Lena hem... dam dam dam daaaam jag stannade och svettades lite till och då PLÖTSLIGT HÄNDER DET värsta ögonkontakten -igen. Denna gången rodnade han jag menar GUD vad snygg han var jag lyckades dock hålla band på mig själv och INTE höja värmen ytterligare. Det är BETYDLIGT bättre att gymma på kvällarna ska börja med det hädanefter.

Sen kom daddy och hämtade mig sen nu har jag dejtat duschen - UNDERBART!
KÄRLEK på denna dagen.

OH HAPPY DAY!

BAAAAAOM SHAKKA WAAOOA WAOOOA!
Jag bara måste ju dela med mig av denna fett härliga dag. För det första GRATTIS EMELIE! :D
Nu över till the hot stuff. Sandra, vad säger du om denna: "Kan du ta det där sista en gång till" nej men jag menar TJENA den där rösten var fan inte o leka med! Det bästa var ändå att vi pratade om HUVUDSATS och BISATS och Ulrike hade varit lite snitzig (trodde hon) och hade satt två bilder: en på ett huvud och en på ett bi. Nu fattar ni ju inte det roliga i det hela men DET gjorde Sandra och jag. Den annars så tråkiga tyskalektionen bestod ist av en timme och tjugo minuters skakande, hoppande och gråtande garv (fnissande enligt ullisbullis) SEN som gräddet på mostet så fattade jag faktiskt för en gångs skull vad jag pysslade med.. HALLELULIJAH! PRAISE THE LORD!

Efter tyskan vandrade jag staden runt för att följa Sandra till bussen, och när jag kom till stora torg så är där en fet tankbil som tömmer avloppssystemet. DET STANK. Men jag fällde upp kragen och sniffade in min OERHÖRT goda parfym och halv sprang hem.

Trots bajsbils incidenten så är detta en ytterst lyckad dag. Dessutom ska jag pysa till gymmet en stund också.. Men tro mig en dag som denna kan inte petitesser som träningsvärk och bajsbilar stoppa mig.

FOR SO LONG FUCKERS!

onsdag 4 mars 2009

Har du varit i pillerburken?

Här sitter jag med värsta feta träningsvärken, fryser röven av mig och vill snorkla. Vet inte varför men är riktigt sugen på det.

Idag var det en knarkare från GÖTEBORRRRG som snackade i aulan han hade inga tänder i munnen men var jävligt bra. Rolig men lite tjatig i slutet, tre timmar göteborska senare inkluderat lite rast var det lunch sen film. Jag menar nej man skämms fan för att vara skåning det låter ju för jävligt! Usch. Men filmen var så dålig att den blev lite småkul ibland;) fan fan... fan. fan. fan. fan. fan fan FAN var det ordet som användes mest - utan tvekan.

Sedan var jag en sann ängel och väntade med jj på bussen sen vandrade jag hem. Ta av det extremt tunga håret sen sova äta datorn och nu ska jag fan i mig höja mysfaktorn i taket och läsa lite, låter inte så kul men tro mig. Edward är en pudding även i böckerna, som Sandra säger.

IMORGON ska jag Patricia Persson trotsa träningsvärken tillsammans med min trogna kompanjon Ellen och köra dubbla pass, step och sen MRL. Fortsättning följer hahah..

Jo jag måste ju säga att Möller faktiskt fick till det ganska bra idag
- Han den där har ju rullat runt här i fem minuter nu, undrar om spaken har fastnat?
HAHAHA!!

Haj o ivaj hallonpaj.

tisdag 3 mars 2009

DU BLÄNDAR MIG!

Träningsvärk imorgon? - YES MAN!
Temadag i skolan idag, vilket bestod av ANABNOLA STEROIDER hela dagen. Fy fan vad nasty det är egentligen.. böldfinnar, aggresivitet, misshandel blackout nej tack sånna freaks håller jag mig ifrån. Träna vanligt ist fuckers. Det bästa var ändå när han gamla gubben till göteborgare lös med lasern på det aldra heligaste på DET som skulle föreställa en kvinna. FETT PUMPAD och så lös han på guldtrosan och sa "Ja bruden har en bula i brallan." Hahahaha! Imorgon är det ytterligare en temadag som ska bestå av vanliga droger så ligger det till bannemig!

Efter anabola tjofräsan så var det äta på favoriten med fröken rahm och massa snack. Efter det begav vi oss till gymmet för att träna POWER! Jobbigt i rumpan, och vi vill ju bli fit for fight så vi tränade lite till efter det också. Ajaj i trapporna imorgon, smällar man får ta. SOMMAR 09 VILL VI HA TRALALALALAA!!
(JO en sak till
*GAAAAHAAAHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAJHHHHHHHHHHHHHHHH* så lät det lite hela tiden tycker jag när en så att säga "speciell" hade något på hjärtat. )

Du är så in i helvetes snygg men du vet om det too baaaad.

måndag 2 mars 2009

CHECKA BABESEN!



Tja vad kan man säga - paparazzisarna var framme :o men vem kan klandra dom? SIKKA PINGLOR!











Vi är ju för underbara!
Bilden är verkligen smickrande, vi visar våran bästa sida
- smeeeex!

BIG FUCKING NO NO!

Usch på allt säger jag bara. Attans bananas - bokstavligt talat.
Idag var det svenska betygssamtal det gick alldeles utmärkt tycker jag. Sedan var det matteprov inte lika lyckat det nej. För att sedan avsluta dagen med idrott helt okej faktiskt (Y) sluta halv fyra för att vandra till gymmet var inte så värst aktiv så ska på power med ellen imorn. Det gillas, träningsvärk på onsdag? JEPP och det ser vi fram emot.

Imorgon och på onsdag är det drogtema halv nio till halv fyra - uuh jag kan knappt bärga mig . (Jag hoppas innerligt att ni hörde ironin i min röst där ja.) DOCK skall tilläggas att en knarkare kommer och dam dam dam daaam!! HAN ÄR GÖTEBORGARE! Bara det är en bra anledning att gå dit. Älska göteborska så jävla härligt att lyssna på. Min man ska lätt vara göteborgare, spela gitarr och gilla att resa SIKKEN kille! GRR! Men någon sån har jag bannemig inte hittat än. Flytta till gbg någon? ;)

DUDE jag behöver fan något annat att tänka på detta tar fan kol på mig. Jag hatar att ha dåligt samvete för någonting som jag faktiskt inte kan hjälpa, arrh!
Det skall dock tilläggas att jag gillar hur palle passion tänker!