onsdag 31 december 2008

happy new year!

TJOHOO gott nytt ar!
nu ar klockan tio over nio och det ar lite over 30 grader ute. stranden pa dagen dar en ny neger i dreads skuylle ha upp mig i en san du vet, som dom aker med bat och sen ar det typ en luftballong och sa hanger man i en sele och dinglar - thats not goning to happend. iaf sa sagerhan da "very very good end offff this year, tomorrow will be a new one" men man har ju svar pa tal va sa jag svarade "well, maybe there won't be a new year if i go up in that balloooooon with you." han var himla trevlig annars men jag skippar ballong-i-luften-trilla-i-vattnet-saken.
efter manga timmar pa stranden blev det den alskade duschen och sen shopping jag inhandlade klanningen till brollopet, en bikini och en klocka mkt nojd. nyss har jag och mamsen kakat ja jag vet inte hur manga ratters middag och hummer det var inte fy skamm vill jag lova.
chipkineserna ar helt GALNA nar det kommer till raketer och allt annat som har med nyar att gora. dom ar trevliga som fa men man blir fan nastan morkradd nar de smaller och har sig mitt framfor fossingarna pa en. det ska bli riiiiiktigt skoj att vara med om nyar har om mindre an tre timmar. i varsta fall far man ju dyka in i en tuktuk men jag antar att det blir paarrrrrrty all night long lovley!

shit idag nar vi var pa stranden sa ja klumpig som man ar sa kollar man ju inte i vattnet nar man gar. sen bara kande jag att jag trampade pa ngt hart som rorde sig. tror du inte att det var varsta FETA krabban. jag tog ett enormt skutt uppat och sen gjorde jag som smaungarna och flot iland med vagorna, men det var harligt.
forresten igar sa var det da stromlost i heeela phuket DA KAN VI FAN SNACKA OVERHETT. jag trodde jag skulle avlida nar var ac slutade funka. men vi tog tag i saken och vinkade till oss var nya polare tuktuk foraren da. och akte in till karon city och stirrade ut lite munkar i templet och sen blev det marknad for hela slanten! dar var allt blandat. mat, klader, klockor, smycken men det var mycket mysigt. sen nar det var helt svart sa tander dom massa ljus.. mysigt till tusen. dar inhandlade jag da aven present till min skona bona ellen, inte cheap cheap for me men den var bannemig fin ;D

nu sitter jag dock har som pa nader, ar SJUUKT KISSIG. man kissar som en javla hast men det ar val inte konstigt med tanke pa att man dricker tre fyra liter vatten om dagen.
PUSSHEJ GOTT NYTT AR DARLING!

söndag 28 december 2008

varmt.

hejhopp sockertopp
idag blev jag sadar lite lagom illamaende. vi var och glanste pa stranden som vanligt men sa ser man da en tjej i min alder och en gubbe i morfars och ja jag tankte val lisom forst att OJOJ har han tagit med sitt adopterade barnbarn till thailand det var ju snallt av honom. men det gick ganska snabbt upp for mig att det inte alls var barnbarnet utan hon var sa att saga kopt. jag menar va fan SKAMMS han inte? helt oppet sadar. det ar asmanga svenskar som koper "sallskap", men priset tar anda att det var en thailansk karring med tva barn och hon hade FYRA vita man med sig och alla pillade pa alla USCH! helt sjuukt. men men sa ligger det till helt enkelt.
men stranden ar fint som tusan jag kan dock meddela att det ar skuggan som galler. SJUKT VARMT det kokar liksom fast att man har solskyddsfaktor 30 pa sig men det ar harligt. Vattnet ar inte helt fel det heller och det ar massa farglada fiskar som suger en pa fotterna nar man ligger och plaskar. nu ar klockan nio och det regnar och ar 30 grader. kanns som ett vaxthus overallt och jag vill inte papeka att jag kanner mig speciellt frasch, kanner mig som en riktig lortgris faktiskt ;)
idag kopte vi sanna utflykter till booooounty island och phiphi av en dansk.
sen kopte jag da en sidenklannig eller ja det var ju inte siden men det kanndes som det. den var iaf skisnygg, for ynka 75 kronor allt ar AS BILLIGT i like it.
PUSSHEEJ!

lördag 27 december 2008

Idag var det beaachen som gallde. men nar vi hade stigit av tuktuken sa ar dar da massa (jag ska inte saga negrar). men morka killar i dreads sa lagger den ena pa charmen, snygg som han var.
Dreads - tjeena!
jag-tjena.
Dreads-Vad heter doou?
jag-patricia
Dreads- PATLISS!!! (svar ja, man garvar.)
...
dreads- Killa?
Da svarade mamsen at mig. -Jaa!
Dreads - faaan (det kom fran hjartat)

jag och mamsen har haft riktigt kul idag, shoppat tva klanningar och kollat laget. nu nyss nar vi gick och hade kakat sa tyckte vi att dar var lite val manga som mamma sager "lattkladda tjejer" (det betyder barnhoror pa ren svenska) sen tittar vi upp, vad star det inte da om PUSSY! fy fasen sen bytte vi sida av trotoaren. Sen har vi da kommit pa att dar det star MASSAGE det ar dar dom horar runder sen pa kvallarna. Men priset tar anda en ja vad kan han va , trettio kanske o han gar runt i pippigula TIGHTA(riiiktigt tighta) mini shorts.. och sen ar har massor String morfrar som emma sager. Dock har vi blivit buddies med thailandarna, man sager typ nat i stil med SAWWWWAAKIIII KOHJ ja du fattar poangen.. eller nat och sen gor man ja typ en triangen med handerna och nickar till lite. Gor man det sa ar man trevlig.
men nu ska jag bannemig aterga till som jessica sager NO 50CENT noo EMINEM i'm a CHIINAMAN!
PUSSHEEJ!

fredag 26 december 2008

in thailand

hej! nu har jag och mamsen da kommit fram till thailand och det ar riktigt varmt. Har bara legat pa stranden hela dagen - underbart.
Nar vi kom fram till flygplatsen, steg av planet (dar jag forovrigt inte sov minsta lilla roade mig med att se pa nar alla andra sussade sott) av planet och in i ngt som kandes som ett vaxthus och klockan var 04.00- 04.30 och den dar bussen som skulle kora oss sa var det en SKITLITEN kille som skulle kora. Han var max nio, snacka om att man satt och hade LITE ont i magen han kan inte ha sett mkt thailandare ar korta men han var ju ett extremt fall, kan bero pa att han var bara baret;) han var max 1.35 lang (men han hade kanske san dar bilkudde?) men jaa han var val duktig pa sin sak antar jag. Sen nar man gar till stranden sa kor dom som gaaaaaalingar, helt sjukt. nu ar iaf klockan 19.10 det ar morkt och det hanger lysande lampor overallt. sen ar det 30 grader varmt, lovley. Vi har dock inte sovit pa ett dygn nu sa jag borjar kanna mig riktigt sliten, inte sa konstigt med tanke pa att vi lever i en bastu. Jag kan meddela att jag ar fett blek och kanner mig kritvit gemfort med dom som har varit har en vecka eller tva. men THAT'S LIFE jag ska ocksa bli neger for solen tar som fan.
btw thailandare ar varledens trevligaste, jag diddar det skarpt. och sen kan man tillagga att de som jobbar har, fritidsresors svenskar mm maraboou! lite mer mm i livet! hahaha
haj o ivaj !

onsdag 24 december 2008

Julafton

JULAFTON idag! Inte illa, mys med familjen och kusinerna bättre blir det knappt. Sen som gräddet på mosen så åker man till thailand imorn så jag har spenderat dagen med att packa och säga hejdåå till folket telefonen har plingat satan idag vill jag lova. Tar dock inte med den till thailand så ni behöver varken ringa eller smsa för jag kan ändå inte svara (abstinens?- jaa..) Igår var det julafton i Äsphult hos farmor med andra ord, skitbra paket och klirr i kassan det tackar man inte nej till. Sen måste jag ju nämna palle, världens bästa, som för övrigt passar jävligt bra i tomteluva ;) vi måste ses snart sis.
Snart ska vi pysa till hlm och kolla kalle anka med min kära släkt. Kalle är ju en riktig klassiker som man bara inte får missa. Go ferdinand! (Y) Sen måste jag ju säga att jag tror mamsen och daddy blir riktigt glada för min fina present, jag är iaf fett nöjd med den.
men nuuu ska jag pysa
GOOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! ;D

söndag 21 december 2008

LOV!

Sjukt härligt med lov. Helgen har varit riktigt bra den också. Efter skolavslutningen så köptae jag och Jessica lite julklappar sen ses vi inte förrens nästa år *SAD* kvällen spenderades med ellen min sköna böna, alltid lika roligt. Vi är för underbara. Igår så var jag hemma hos sara i vä trevlig trevligt att träffa folket lite och säga hejdåå till underbaringarna.Idag ska jag inhandla de sista julklapparna tror jag iaf..? Fan det är snart juafton TRE DAGAR. Trodde knappt att jag skulle säga detta men lite snö hade man inte tackat nej till. Det ska vara snö på julafton helt enkelt. Idag ska jag upp på vinden och hämta sommarkläderna det gillar vi. SNART THAILAAAND 4 dagar, härligt som fan, jag kommer sakna alla här hemma skitmkt meeen jag ska nog ha kul ändååå vi ses ju ändå den 12 igen ;)

Pappa berättade förresten idag att en thailändare hade sprungit efter en som daddy känner i thailand och skrikit. - Come here, come here very very good fuckiefuckie!
HAHAHAHA jag trodde jag skulle DÖÖ så kul det var, men sen fattade jag ju själva hemskheten i det hela.. det är ju tragiskt men fan vad kul "very very good fuckiefuckie" HAHAHAH!

tisdag 16 december 2008

knäck en kokosnöt

Tjingeling!
Idag vaknade man av JORDSKALV som resten av skåne fy faan hela sängen skakade och allt vibrerade. Ingen höjdare man tror ju inte att sånt händer här liksom..

Nu har mamsen och jag druckit det extremt äckliga vaccinet. Det luktar hallon men smakar sur firre som har legat i solen LITE för länge. Sista dosen är iaf i magen nu och det är ju skönt att det är slut på den sörjan. För er som vill anteckna så har jag faktiskt provat mina bikinis nu (det är ju ett måste, man vill ju inte näcka liksom..) och ja dom passade så det är lugna puckar. Däremot så har mamma fått för sig att jag ska gå i sånna fula bruna SANDALER med karborreband i thailand, själv så föredrar jag hm.. flipflops, ballerina eller ja nåt annat men det säger mamsen Nej till. SÅÅÅ jag antar att jag kommer få dra på mig ett par sandaler, dom är ju "fotriktiga" som mamma säger, det har hon faktiskt rätt i.. men dom ända sandalerna jag tar på mig är jesus sandaler men sånna är omöjliga att hitta. Så det blir nog vanliga dojjor PUUUH!
Hur som helst så längtar jag riktigt mycket till den 25 december då vi leftar sverige och åker ner till gulingarna i thailand!
Men mamma sa till mig att när man ska sy upp klänningar så tallar dom på pattarna. (Förklaringen lyder att thailändskor helt enkelt inte har några booooobies så de manliga skräddarna tar för sig) Jag vet dock inte var jag gör om nåt sånt skulle hända mig. Jaa det berättar jag i så fall om när det inträffar, tro mig.
Sen får man inte visa fotsulorna heller, det är tydligen "kränkande" ja, dom har sina fix idéer om man säger så.
GE MIG VÄRME !

måndag 15 december 2008

måndag.

Sista veckan i skolan nu, HÄRLIGT!
men har dock massa att ta igen .. svenska, samhälle, matte, engelska men det löööser sig man kan inte arbeta ihjäl sig. snart är det iaf lov och det är efterlängtat. fredag fredag freeeedag är det snart . om 9 dagar är det julafton om 10 dagar åker jag till thailand och om 11 dagar fyller sandra år tjohoo!;D
idag är en bra dag, ovanligt med tanke på att det är måndag. jag hatar måndagar men denna har inte varit så djävulsk som dom brukar. men nu ska jag försöka mig på pluggandet (Y)
Its gonna take a superman to sweep me off my feet fuckers.

lördag 13 december 2008

gubbyxor är fult :)

kvällen började väl sisådär igår men den slutade iaf skitbra och det är ju det viktigaste ;D
träffade massa folk och det var nice. "ska du spy får du gå före" hahaha så jävla klockrent.
idag har jag bara sovit och slappat och det är inte helt fel det heller. men jag börjar få lite smått panik för jag har inte köpt en enda julklapp så jag får nog ta och fixa det snart jag säger som liselott
-WOOOPSY!

fredag 12 december 2008

LUSSEVAKA!

ikvl blir det bj härligt!
efter många om och men så har jag kommit fram till kvällens outfit. spacklet sitter där det ska och nu är det bara frillan som ska fixas sen bär det av till hlm nice.
If you lose me, you lose a good thing. tänk på det min sköna böna.
men nu ska jag brottas med plattången vilket inte är speciellt lockande så jag skiter nog i det och kör på fluff ist.
mammas kommentar slår ändå det mesta
- PATRICIA, se nu till att ta någon på hemmaplan för helvete!

torsdag 11 december 2008

jag är en liten cp filur, som borde hållas i bur

ellen my dear. du är sjuk i huvudet men jag gillar dig förbaskat mkt ändååå :D
ingen skola för mig imorn, skönt! skippar lucian och historian slipper man ju för man ska ta spruta. usch fy fan, men ja det gör ju inte så ont men det är läskigt för dom sticker ju in den skiiiiitlångt. nej det är ingen höjdare asså.
fy fan vad onödigt inlägg men ja skit samma .

tjingeling

sååå nu har man gjort som alla andra och skaffat sig en blogg. nu är det bara till att skriva flitigt också. men ja idag så har min kära mamma sett till att jag inte alls ska sälja gräddbullar. fan ta henne, var ska man nu få fatt i money? men men det löser sig väl. imorn är det iaf lussevaka och det diggar vi. jag sitter här och nynnar på someting pretty - patrick park, riktigt bra låt. sen är jag trött på att frysa. jag HATAR vintern, julafton är mysigt men sen kan det bli sommar igen. men man kommer ju ifrån skiten ett tag iaf, får ligga på stranden i thailand och pressa med mamsen i 15 dagar det tackar man inte nej till! jag längtar riktigt mkt nu, räknar dagarna. gräddbullar eller ej mamsen är inte så tokig ändå.. ;D